Alles over het prachtige eiland Kreta op één overzichtelijke site!

Over Kreta...
Voorpagina
Boeken over Kreta
Duiken op Kreta
Eten & drinken
Handige informatie
Huis kopen?
Kreta in cijfers
Plaatsen op Kreta
Trouwen op Kreta
Uitgaan op Kreta
Vervoer op Kreta
Wat te zien op Kreta?
Weer & klimaat
Winkelen op Kreta
...meer Kreta

Op vakantie naar Kreta?
> Accommodaties
Autoverhuurtips
Kreta vakanties
Lastminute reizen
Speciale vakanties
Vakantie aanbiedingen
Villa's
Vliegen naar Kreta

...meer vakantie op Kreta

Reiservaringen en foto's
Foto's van Kreta
Kreta reisverhalen
Kreta forum

Startpagina.nl
Kreta
Kreta-accommodaties
Kreta-vakantie

Over deze site
Cookie beleid
Site info
E-mail


 

Accommodaties op Kreta
Op Kreta vind je echt alle soorten accommodaties (van simpele huisjes/appartementen tot superluxe hotels en privé villa's) in uiteenlopende prijsklassen en op zeer veel verschillende locaties (van zeer rustig tot midden in het uitgaansleven).

Reeds ontwikkeld toerisme
Een groot voordeel ten opzichte van toeristische landen en streken in ontwikkeling, zoals Turkije, is dat de kans dat je hinder ondervindt van bouwwerkzaamheden klein is. Een rustig gelegen hotel zal daarom vaak ook echt rustig zijn.

Waar op letten als je een accommodatie op Kreta boekt?
- Een 5-sterrenhotel op Kreta is echt 5-sterren wat betreft service en kwaliteit.
- Een rustig of landelijk gelegen accommodatie kan vrijwel in the middle of nowhere staan. Lees de informatie goed na en probeer goed te bepalen hoe de ligging echt is. Voordat je het weet kun je het hotel niet uit zonder taxi of huurauto.
- Een levendig complex? Waarschijnlijk bezocht door veel jongeren, die soms het niet te nauw nemen met de fatsoensnormen.
- All-inclusive? Voor mensen die all-inclusive hotels gewend zijn in bijvoorbeeld het Caraibisch gebied, kan het op Kreta tegenvallen. Op tropische bestemmingen zijn de kostprijzen vaak zo laag, dat het all-inclusivepakket dat daar aangeboden is vaak zeer compleet is. Op Kreta zie je redelijk grote verschillen in het all-inclusive aanbod. Sommige hotels zijn erg compleet, maar het kan ook gebeuren dat naast de 3 maaltijden er alleen wijn, bier en frisdrank bij de maaltijden inbegrepen is en wat gratis activiteiten. Een positieve uitzondering is SUNEO CLUB, het all-inclusive label van TUI. Zo kun je op Kreta heerlijk genieten van all-inclusive hotel SUNEO CLUB Chrissi Amoudia.
- Sommige hotels hebben alleen maar zoutwater zwembaden in plaats van zoet water. Niet iedereen vindt dat prettig.

Meer informatie over een bepaalde accommodatie?
- Op Griekenland-accommodaties.startpagina.nl, Kreta-accommodaties.startpagina.nl, vijfsterrenhotels.startpagina.nl staan een groot aantal links naar individuele sites van hotels, appartementen, traditional homes, villa's etc. Op die individuele sites zijn naast uitgebreidere informatie ook wat meer foto's te vinden.
- Als u via een traditioneel reisburo boekt, dan kunt u hen vragen de informatie van Toeristiek te geven over de accommodatie(s) van uw keuze. Toeristiek is een onafhankelijke organisatie, die accommodaties zo volledig mogelijk beschrijft (tot aan het aantal treden van de trap naar het strand).
- Zoover.nl (voorheen Vakantiereiswijzer.nl) geeft bezoekers de kans hun ervaringen met accommodaties te delen met anderen. Vaak een nuttige informatiebron, hoewel je nooit zeker weet of de lovende woorden toevallig niet van een werknemer van het betreffende hotel afkomen...

Tip: Accommodaties in Lasithi
Lasithi, de provincie in het oosten van Kreta, is bij uitstek de plek op Kreta voor de individuele vakantieganger. Het is dan ook de provincie die nog nauwelijks is verpest door het massatoerisme, u treft hier nog het authentieke Kreta aan. Lasithi herbergt een grote variatie van accommodatie van heel erg luxe tot simpel. Een ding hebben ze echter gemeen: de traditionele gastvrijheid waar Kreta zo beroemd om is. Een vakantie in Lasithi biedt u veel: behalve dan het massatoerisme. Wilt u echter genieten van de schoonste stranden en een fraaie ongecultiveerde natuur dan is Lasithi de juiste plek voor u.
Voor meer informatie: www.lasithi-holidays.net


 

Kreta bezienswaardigheden
Op Kreta is enorm veel te zien en te doen. Wie een reisgids over Kreta aanschaft zal overstelpt worden met het aanbod van interessante Kreta excursies en bezienswaardigheden.
De site top10bezienswaardigheden.nl heeft een top tien samengesteld van de leukste en mooiste bezienswaardigheden van Kreta:
1. Knossos
2. Samaria Kloof
3. Spinalonga
4. Archeologisch Museum Heraklion
5. Vai
6. Lassithi Hoogvlakte
7. Frangokastello
8. Starbeach
9. Arkadi-klooster
10. Chania

Bekijk de uitgebreide informatie op
Kreta bezienswaardigheden top 10

[sponsor]

Crete Holidays is een specialist in reizen naar Kreta. Gezellige en mooie accommodaties op Kreta vind je hier.
 

[sponsor]

Niet iedereen houdt van hotels en appartementen. Crete Holidays biedt ook geweldige huizen op Kreta aan!
 


Handige Kreta links

Alles over Chersonissos
Alles over Kreta
Alles over Malia
Alles over Rethymnon
beste reistijd Kreta zonvakantie
Kreta weer & klimaat
Kreta-vakantie.nl
Kreta voor beginners
Op vakantie naar Chersonissos
...meer Kreta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Kretapagina.nl