Alles over het prachtige eiland Kreta op één overzichtelijke site!

Over Kreta...
Voorpagina
Boeken over Kreta
Duiken op Kreta
Eten & drinken
Handige informatie
Huis kopen?
Kreta in cijfers
Plaatsen op Kreta
Trouwen op Kreta
> Uitgaan op Kreta
Vervoer op Kreta
Wat te zien op Kreta?
Weer & klimaat
Winkelen op Kreta
...meer Kreta

Op vakantie naar Kreta?
Accommodaties
Autoverhuurtips
Kreta vakanties
Lastminute reizen
Speciale vakanties
Vakantie aanbiedingen
Villa's
Vliegen naar Kreta

...meer vakantie op Kreta

Reiservaringen en foto's
Foto's van Kreta
Kreta reisverhalen
Kreta forum

Startpagina.nl
Kreta
Kreta-accommodaties
Kreta-vakantie

Over deze site
Cookiebeleid Site info
E-mail

Uitgaan op Kreta
Kreta biedt vele mogelijkheden om uit te gaan. Chersonissos staat vooral bij jongeren bekend als de plaats in Griekenland om te stappen, maar ook in andere plaatsen is het nachtleven zeer aangenaam.
Op deze pagina een overzicht van kroegen, feestcafes, disco's en andere uitgaansgelegenheden op Kreta met persoonlijk commentaar van bezoekers op deze ultieme stapplaatsen.
De gegeven commentaren zijn geciteerd van derden en geven niet onze mening weer, noch controleren wij de inhoud op waarheid. Het gaat om persoonlijke ervaringen van bezoekers van de betreffende uitgaansgelegenheden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste informatie.

Matrix Club - Chersonissos
Robbert: ''De matrix is een gloednieuwe discotheek, de grootste van heel chersonissos. Hij zit er sinds Augustus 2006. Ze draaien er voornamelijk dance en trance. Het is binnen erg groot. Hij is gevestigd aan de hoofdstraat van Chersonissos.''
Patrick: "Als je naar Chersonissos gaat MOET je naar de Matrix gaan. lekkere muziek, mooie mensen en goede sfeer. Wel aardig aan de prijs".
Website van Matrix Club

Amnesia Club - Chersonissos
Annemieke: "T
he place 2 be! Grote discotheek (grootste in Chersonissos?) waar vanalles wordt gedraaid, als het maar goed is. Leuke mensen, die in de eerste plaats komen om te dansen. Er wordt dus niet erg veel ongevraagd in je kont geknepen haha Als je met een reisorganisatie gaat: hier kom je ze na hun rondleiding v.w.b. de clubnight of kroegentocht nog even tegen."
Website van Amnesia Club Hersonissos

Cameo Club - Chersonissos
Annemieke: "
Hangt vol met doorgeslagen, dronken, engelse meisjes :p Beetje '80 muziek, beetje R'n'B, beetje trance-hitjes. De enige avond die ik daar heb doorgebracht hing me er een -iets-te-sterke- kotslucht, maar verder zag het er prima uit."
Website van Cameo Club Hersonissos

Club Tiger - Chersonissos
Robbert: ''Club Tiger was echt een gezellige, kleine discotheek. De mensen die er werken waren top! De muziek is verschillend, van R&B tot dance en trance. Je komt er niet met de kroegentocht of clubnight, maar toch zeker de moeite waard om even te kijken''.
Nicôle: "Vond het niet zo bijzonder. Veel dronken lui die allemaal aan me kont zaten".

't Hof van Holland - Chersonissos
Annemieke: "L
ekker Nederlands lullen en hossen op het ski-hut genre, maar wel erg gezellig. Vorig jaar in ieder geval echte gangmakers achter de tap. Plaatselijk doet het de ronde dat niet-Nederlanders niet eens naar binnen mogen, maar ons Griekse vriendinnetje (daar ontmoet) hebben we in ieder geval zonder problemen naar binnen weten te smokkelen; heeft het erg naar haar zin gehad)..."
Anne-Marit: "Wat een ongelofelijke boerentent is dit zeg. Zuipende sletten en gosers op slechte muziek. Eens maar nooit weer"
Sjoerd: "Als ik wil apres-skiejen dan ga ik wel naar Val Thorens."
Website van 't Hof van Holland

BioBio - Chersonissos
Annemieke: "BioBio is -sorry dat ik het zeg- een kotshok voor 16-jarigen.
"
Teun: "Tilburg de geeeeeeekste!. Heel veel leuke avonden gehad hier afgelopen zomer"
Website van BioBio Club Crete

Mouragio - Chersonissos
Annemieke: "
Mouragio is ook erg leuk, uitnodigend ingericht met voorin een bar waar je mekaar nog kunt verstaan, en achterin de vloer. Bovengemiddeld smaakvol."

Status - Chersonissos
Annemieke: "
Status is hip, maar niet erg gezellig ingedeeld. Klein pand met in het midden een ronde bar die bijna van muur tot muur loopt. Als je goed kunt dansen mag je er echter wel gewoon op gaan staan om je ding te doen, en de barkeepers hebben genoeg ruimte om hun kunstjes te vertonen. Leeftijd ligt er rond de 20."

Nieuw: Restaurants op Kreta:

Porto Greco - Chersonissos
Marco: "Voor wie overdag rustig een kopje koffie, of frappè wil drinken of wil lunchen kan terecht bij bar/restaurant Porto Greco, in Hersonissos. Locatie: 25th marchstreet. Ook 's avonds kun je er goed eten. Achter de bar staan Alexandra overdag (een Griekse) en Nicky 's avonds (een Nederlandse) en in het restaurant Yanis, John en Leon. Allemaal vriendelijke en hulpvaardige mensen, die je echt het vakantiegevoel geven."

Nog wat tips over het uitgaan in Chersonissos:
Toiletten: V
oor alle clubs geldt: neem desnoods je eigen pakje zakdoekjes mee voor de toiletten... Je mag namelijk niet je toiletpapiertje doorspoelen, en door het alcoholgehalte wil er nog wel iets NAAST het prullenbakje terecht komen, en wordt er -alleen als je geluk hebt - toiletpapier aangevuld... :-p Hoe later je komt, hoe smeriger de toiletten. Dit geld voor alle toiletten; aan de buitenkant is niet in te schatten wat je na het-deurtje-met-het-vrouwtje- of -mannetje tegenkomt!
Kroegentochten: Ga mee op een kroegentocht of een clubnight! In Chersonissos; zie je tussen 22u en 23u een club jongeren op het driehoekspleintje staan; (pleintje tussen de twee boulevards) schuifel er tussen en wandel stiekem mee!

Hulp gevraagd!
Wil je een steentje bijdragen aan deze pagina over uitgaan op Kreta? Stuur dan een e-mail met de naam, plaats, indien bekend website-adres en natuurlijk jouw commentaar over die club of kroeg naar info@kretapagina.nl
Ook algemene tips zijn altijd welkom!

 

Kreta bezienswaardigheden
Op Kreta is enorm veel te zien en te doen. Wie een reisgids over Kreta aanschaft zal overstelpt worden met het aanbod van interessante Kreta excursies en bezienswaardigheden.
De site top10bezienswaardigheden.nl heeft een top tien samengesteld van de leukste en mooiste bezienswaardigheden van Kreta.

Bekijk de uitgebreide informatie op
Kreta bezienswaardigheden top 10

[sponsor]

De reissite Landenportal geeft informatie over een groot aantal bestemmingen wereldwijd.
Bekijk de Kreta-informatie

 

[sponsor]

Alles over zomerzon vakanties op Kreta vind je op dé Kreta zonvakantie site Zomerzon op Kreta
 


Handige Kreta links

Alles over Chersonissos
Alles over Kreta
Alles over Malia
Alles over Rethymnon
beste reistijd Kreta zonvakantie
Kreta weer & klimaat
Kreta-vakantie.nl
Kreta voor beginners
Op vakantie naar Chersonissos
...meer Kreta

Op vakantie naar Kreta?

betrouwbaar & voordelig auto huren
last minute vakanties naar Kreta
zomerzon op Kreta
... meer vakanties naar Kreta

 

© Kretapagina.nl